§ 7 Pysäkkikatoshankinta, pysäkit Kirkonkylän koulu, Tuusulantie

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-826

Päätöspäivämäärä

16.4.2024

Päätöksen tekijä

Yhdyskuntatekniikan päällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosäännön hankintoja koskevan toimivaltataulukon mukaan palveluyksikön esihenkilö päättää hankinnoista, joiden arvo alittaa 30 000 euroa. (palvelualueen johtajan viranhaltijapäätökseen, hankintaohjeen mukaan viranhaltijapäätös tehtävä yli 10 000 euron hankinnoista)

Hallintosääntö 1.7.2023: Toimivalta: maankäyttö ja rakentaminen -Yhdyskuntasuunnittelu, investoinnit; yhdyskuntatekniikka

Kuvaus

Esittely ja hankinnan kohde

Hankinnan kohteena on kaksi linja-autopysäkkikatosta, jotka sijoitetaan saneerattaville linja-autopysäkeille Tuusulanjärven kampuksen kohdalle Tuusulantien varteen Tuusulan Kirkonkylään (pysäkit: Kirkonkylän koulu). Pysäkkikatosten toteutus on Tuusulantien saneeraussuunnitelmassa katsottu tarpeellisiksi, koska Tuusulantien reitti on nykyisin Hyrylän ja Keravan välisen bussivuorotarjonnan pääreitti. Lisäksi Tuusulanjärven kampuksen valmistuminen ja koulutoiminnan alkaminen vilkastuttaa liikkumista Tuusulantien käytävässä.

Saneerattavien pysäkkien katostyypiksi on valittu hahmoltaan sama katosmalli, joka on käytössä lähipysäkillä Kirkonkylän liittymässä, Järvenpääntien varressa (pysäkki Kirkonkylä). Koulun pysäkeille valittava katosmalli on mitoitukseltaan Kirkonkylä -pysäkin katosta isompi ennakoiden isompia käyttäjämääriä.

Katoksista on pyydetty tarjous suoraan Alushel Finland Oy:ltä. Tarjouspyynnön mukainen katosten määrittely on ollut kummankin katoksen osalta seuraava:

  • Katoksen malli F3-U; katosmallin julkisivupinnat ovat karkaistua lasi
  • Katoksen mukana katosrakenteen betoninen perustuslaatta
  • Katokseen valaisin ja valmiiksi aseneettuna valaisimen vaatimat johdotukset
  • Katokseen puupintainen istuin
  • Katokseen pikalukitteinen julistekaappi (80 cm x 120 cm), ns. HSL-alueella käytetty malli
  • Katokseen kilpikehys (koko 4 x 4)
  • Katoksen rungon väri RAL 7024
  • Katoksen rahti välivarastoon kunnan varikolle

Hankinnassa noudatetaan julkisista hankinnoista ja käyttöoikeusopimuksista annettua lakia (1397/2016). Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 §:n kansallisen tavarahankintojen kynnysarvon.

Katoshankintaa ei ole jaettu osiin, koska jakamisessa ei tässä hankinnassa ole perusteita.

Saapuneet tarjoukset ja tarjousten käsittely 

Alushel Finland Oy on toimittanut katoksista 11.4.2024 tarjouksen, jonka perusteella kahden F3-U -katoksen hinta pyydetyillä varusteilla ja määrityksillä on 15 720 € (alv 0). Tarjouksen mukaan katosten toimitusajaksi arvioidaan 6-8 viikkoa tilauksesta.

Tarjous on tarjouspyynnön mukainen ja tarjous täyttää tarjouspyynnössä vaaditut ehdot.

Hankintapäätöksen tiedoksianto ei merkitse sopimuksen syntymistä. Valitun toimittajan kanssa tehdään kirjallinen tilaus, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut päätöksen valitusosoituksineen tiedoksi.

Lisätiedot

liikenneinsinööri Jukka-Matti Laakso, jukka-matti.laakso(at)tuusula.fi, p. 040 314 3569

Liitteet

Tarjous Alushel Finland Oy 11.4.2024

Päätös

Päätän, että Tuusulantielle saneerattavien Kirkonkylän koulu -pysäkkien kaksi pysäkkikatosta hankitaan Alushel Finland Oy:ltä tarjouspyynnön sekä tarjouksen mukaisesti hintaan 15 720 € (alv 0)

Katosten hankintakustannus kirjataan investointina projektinumerolle 5516.

 

Allekirjoitus

Petri Juhola, yhdyskuntatekniikan päällikkö

Organisaatiotieto

Yhdyskuntatekniikka