§ 47 Rakennuspäällikön virkaan valinta, rakennuspäällikkö

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-808

Päätöspäivämäärä

15.4.2024

Päätöksen tekijä

Kuntakehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 5.3.2024

Kuvaus

Tilapalvelut palvelualueella, rakennuttamisen palveluyksikössä on vapautunut rakennuspäällikön virka. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 5.3.2024 kansliapäällikön päätöksellä. 

Virka on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 8.3.-25.3.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ollut vähintään rakennusinsinöörin (vanha opistotaso tai AMK) tai vastaava koulutus. Hakijalla tulee olla vankka kokemus (5 v) rakennuttamisesta, esimiestyöskentelystä sekä eri urakkamuodoista. Lisäksi vaaditaan hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön sekä esiintymistaitoja. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Määräaikaan mennessä virkaa haki 19 hakijaa. Tilapalvelupäällikkö Kai Lange ja kiinteistönhoitopäällikkö vt. rakennuspäällikkö Mika Savola haastattelivat hakijoista neljä henkilöä.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella haastattelijat esittävät virkaan valittavaksi rakennusinsinööri Patrik Kaltevan, joka arvioitiin virkaan soveltuvimmaksi. 

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4658,71 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa ammattialalisää (TS). Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Päätös

Päätän tilapalvelupäällikkö Kai Langen esityksestä, että 

  • tilapalveluiden rakennuttaminen yksikön rakennuspäällikön virkaan valitaan rakennusinsinööri Patrik Kalteva
  • viran palkkaus määräytyy kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaan siten, että tehtäväkohtainen palkka on 4658,71 €/kk
  • viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.​​​

Allekirjoitus

Pirjo Sirén, kuntakehitysjohtaja

Organisaatiotieto

Kasvu ja ympäristö