§ 35 Virkamatka Interclean messut, Amsterdam 14. - 17.5.2024

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-366

Päätöspäivämäärä

19.3.2024

Päätöksen tekijä

Kuntakehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Kuvaus

Interclean Amsterdam on maailman suurin ammatillinen siivousalan messu, joka on vertaansa vailla siivous- ja hygieniateollisuuden kansainvälisenä verkostumisalustana. Matkan erityisenä painopisteenä on uusien keinojen ja hyvien käytäntöjen löytäminen ja käyttöön ottaminen tuotannossa. 

Puhtauspalveluilla on tarkoitus ottaa Tuusulan kunnan kohteissa käyttöön robotiikkaa, minkä tavoitteena on keventää henkilöstön työtä ja resursseja. Tämän hetkinen tietämys robotiikasta ja sen hyödyntämisestä on puhtauspalveluissa vielä vähäistä. Messumatkan tavoitteena on tutustua tarkemmin robotiikan käyttöönottoon ja sen maksimaalista hyödyntämistä. Tavoitteena on tutustua digitalisaatioon ja sen mahdollisuuksiin toiminnassamme. Maalilmanlaajuisia epidemioita esiintyy yhä useammin ja puhtauspalveluiden on vastattava tähän haasteeseen mm. panostamalla pintahygienian hallintaan. Puhtauspalveluiden on seurattava alan uusia innovaatioita ja menetelmiä.

Virkamatkalle osallistuvat puhtauspalvelupäällikkö ***** , puhtauspalveluohjaaja ****** sekä laitoshuoltaja/restonomiopiskelija ***** (tehtävänkuva työmäärämitoitus, toiminnan suunnittelu ja kehittäminen).

 

Päätös

Päätän myöntää virkamatkamääräyksen puhtauspalvelupäällikkö *****, puhtauspalveluohjaaja *****  sekä laitoshuoltaja/restonomiopiskelija  *****. Virkamatka alkaa 14.5. ja päättyy 17.5.2024.

Allekirjoitus

Pirjo Sirén, kuntakehitysjohtaja

Organisaatiotieto

Tilapalvelut