§ 30 Lukion opinto-ohjaajan virkaan valinta 1.8.2024 alkaen toistaiseksi, Tuusulan lukio, Jokelan toimipiste

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-313

Päätöspäivämäärä

1.3.2024

Päätöksen tekijä

Opetuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 16.1.2024

Kuvaus

Opetuksen palvelualueella, Tuusulan lukiossa, Jokelan toimipisteessä on vapautunut lukion opinto-ohjaajan virka. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 16.1.2024 opetuspäällikön päätöksellä. 

Virka on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 19.01.2024 - 01.02.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Tehtävään vaaditaan opinto-ohjaajan kelpoisuus. 

Määräaikaan mennessä virkaa haki 24 hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli 23 Rehtori Seppo Kärpänen ja apulaisrehtori Kati Häyhä haastattelivat hakijoista kuusi.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella apulaisrehtori Kati Häyhä esittää virkaan valittavaksi kasvatustieteen maisteri *****, joka arvioitiin virkaan soveltuvimmaksi. Varalle esitetään kasvatustieteen maisteri *****

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 40404066 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 4 363,57 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan OVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 pv sisällä tehtävän aloituksesta sekä tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen. 

Päätös

Päätän Tuusulan lukion, Jokelan toimipisteen apulaisrehtori Kati Häyhän esityksestä, että 
•   Tuusulan lukion, Jokelan toimipisteen lukion opinto-ohjaajan virkaan valitaan kasvatustieteen maisteri ***** 1.8.2024 lukien. Varalle valitaan kasvatustieteen maisteri *****
•    viran palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 40404066 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 4 363,57 €/kk
•    viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
•    valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 pv sisällä tehtävän aloituksesta sekä tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen

Allekirjoitus

Markus Torvinen, opetuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö