§ 27 Paikkatietoinsinöörin valinta

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-421

Päätöspäivämäärä

28.2.2024

Päätöksen tekijä

Kuntakehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa. Rekrytointilupa pvm 6.11.2023/kansliapäällikkö.

Kuvaus

Tuusulan vesihuoltoliikelaitoksessa on vapautunut vesihuoltoinsinöörin virkä viranhaltijan irtisanoutumisesta johtuen. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 6.11.2023 kansliapäällikön päätöksellä. 

Paikka on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 10.11.-11.12.2023 hakua jatkettiin uudelleen 18.1.2024-12.2.2024 mm. kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi), vesi.ja viemärilaitosyhdistyksen sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Määräaikaan mennessä paikkaa haki ensimmäisellä kierroksella 24 henkilöä. Liikelaitoksen johtaja Jukka Sahlakari, verkostopäällikkö Lassi Jutila ja verkostoinsinööri Hanna Nieminen haastattelivat viittä hakijaa.

Toisella kierroksella määräaikaan mennessä paikkaa haki 14 henkilöä. Liikelaitoksen johtaja Jukka Sahlakari, vesihuoltoinsinööri Tatu Hiltunen ja verkostoinsinööri Hanna Nieminen haastattelivat neljää hakijaa.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella liikelaitoksen johtaja Jukka Sahlakari esittää työsuhteeseen valittavaksi maanmittaustekniikan AMK-insinööri Janne Järvenpää. Janne Järvenpää arvioitiin tehtävään soveltuvammaksi koulutuksen, nykyisten työtehtävien, osaamisen ja työkokemuksen perusteella.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3725,19 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan TS:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun päätös on tullut lainvoimaiseksi sekä valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan.

Janne Järvenpää on ilmoittanut ottavansa paikkatietoinsinöörin työtehtävän vastaan ja aloittavansa huhti- toukokuussa 2024.

Päätös

Päätän vesihuoltoliikelaitoksen johtajan Jukka Sahlakarin esityksestä, että 
•   Tuusulan vesihuoltoliikelaitoksen paikkatietoinsinöörin työsuhteeseen valitaan maanmittaustekniikan AMK-insinööri Janne Järvenpää
•    palkkaus määräytyy kunnallisen TS-henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 3725,19 €/kk
•    toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
•    valinta on ehdollinen siihen asti, kun päätös on tullut lainvoimaiseksi sekä valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan

Allekirjoitus

Pirjo Siren, kuntakehitysjohtaja

Organisaatiotieto

Tuusulan vesihuoltoliikelaitos