§ 17 Luokanopettajan virkaan valinta 1.8.2024 alkaen, Vaunukankaan koulu

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-296

Päätöspäivämäärä

27.2.2024

Päätöksen tekijä

Opetuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 19.12.2023

Kuvaus

Opetuksen palvelualueella, Vaunukankaan koulussa on vapautunut luokanopettajan virka. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 19.12.2023 opetuspäällikön päätöksellä. 

Virka on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 22.1.-5.2.2024  kunnan verkkosivuilla,​ työ-​ ja elinkeinotoimiston (TE-​palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -​ verkkosivuilla. 

Luokanopettajan kelpoisuusvaatimukset on määritetty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (14.12.1998/986). 

Määräaikaan mennessä tehtävään haki 19 hakijaa, joista 14 täytti hakuhetkellä tehtävän kelpoisuusvaatimukset. Haastatteluun kutsuttiin kolme hakijaa. Rehtori Janne Mellin haastatteli hakijat.

Hakemusten, haastattelujen ja aiemman työkokemuksen perusteella rehtori Janne Mellin esittää tehtävään valittavaksi kasvatustieteen maisteri *****. Varasijalle virkaan esitetään kasvatustieteen maisteri *****

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 40304030 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2967,26 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan OVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti,​ kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa tehtävän alkamisesta sekä tuonut nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukaisen rikosrekisteriotteen.

Päätös

Päätän Vaunukankaan koulun rehtori Janne Mellinin esityksestä, että 

•   Vaunukankaan koulun luokanopettajan virkaan valitaan kasvatustieteen maisteri ***** 1.8.2024 lukien, varalle valitaan kasvatustieteen maisteri *****

•   viran palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 40304030 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2967,26 €/kk

•    virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa

•    valinta on ehdollinen siihen asti,​ kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa päätöksen tehtävän alkamisesta sekä tuonut nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukaisen rikosrekisteriotteen

Allekirjoitus

Markus Torvinen, opetuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö