§ 9 Kulttuurituottajan tehtävään valinta 1.3.2024 alkaen toistaiseksi

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-273

Päätöspäivämäärä

26.2.2024

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 2.1.2024

Kuvaus

Kulttuuripalveluiden palvelualueella on vapautunut kulttuurituottajan tehtävä. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 2.1.2024. 

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 09.01. - 23.01.2024 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ollut vähintään amk-tasoinen tehtävään soveltuva tutkintoa. Hakijalta edellytetään myös monipuolista kokemusta kulttuurialalta, kulttuurikasvatussuunnitelmien tuntemusta, kuntien kulttuuritoiminnan tuntemusta, kokemusta kulttuuritalon toiminnoista sekä erinomaisia markkinointiviestintävalmiuksia.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki 30 hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli 28. Kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnunen ja intendentti Jaana Koskenranta haastattelivat hakijoista kolme.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnunen esittää tehtävään valittavaksi filosofian maisteri ***** joka arvioitiin virkaan/tehtävään soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 02VAP050 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2851,09 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

 

Päätös

Päätän kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnusen esityksestä, että 
•   kulttuuripalveluiden kulttuurituottajan tehtävään valitaan filosofian maisteri ***** 1.3.2024 lukien
•    tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 02VAP050 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2851,09 €/kk
 

Allekirjoitus

Tiina Simons, sivistysjohtaja

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö