§ 5 Pertun päiväkoti, ilmanvaihtokoneiden hankinta

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2624

Päätöspäivämäärä

19.2.2024

Päätöksen tekijä

Tilapalvelupäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosäännön hankintoja koskevan tilapalveluiden erityisten toimivaltataulukon mukaan tilapalvelupäällikkö päättää rakennuttamisen hankinnoista, joiden arvo alittaa 100 000 euroa.

Kuvaus

Esittely ja hankinnan kohde

Hankinnan kohteena on Tuusulan kunnan Pertun päiväkodin ilmanvaihtokoneiden hankinta.

Tarjouspyyntö julkaistiin 5.1.2024 avoimena kansallisen kynnysarvon ylittävänä hankintana hankintailmoitukset.fi -palvelussa.

Tarjousten käsittely

Tarjousten käsittely avaamisen jälkeen on kolmivaiheinen, ensin tarkistetaan tarjoajien kelpoisuusehtojen täyttyminen ja tarjousten tarjouspyynnönmukaisuus. Tarjouspyynnönvastaiset tarjoukset hylätään ja vaatimukset täyttävät tarjoukset otetaan mukaan tarjousvertailuun.

Tarjoajien kelpoisuus ja tarjousten tarjouspyynnönmukaisuus

Tarjouksia saatiin asetettuun määräaikaan 5.2.2024 klo 12 mennessä kaksi (2) kappaletta; Ilmastointi Virmanen Tmi ja Intervent Oy. Tarjoukset avattiin 12.2. suljetussa tilaisuudessa. Määräajan jälkeen saapuneita tarjouksia ei ollut. 

Tarjousten avausten jälkeen suoritettiin määräajassa saapuneiden tarjousten tarkastus ja arviointi. Saapuneet tarjoukset olivat tarjouspyynnön mukaisia ja tarjoajat täyttivät vaaditut kelpoisuusehdot. 

Tarjoajilla oli mahdollisuus esittää tarjouspyyntöön liittyviä lisäkysymyksiä. Määräaikaan 29.1.2024 klo 10.00 mennessä ei saapunut yhtään kysymystä.

Tarjousvertailu

Tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti toimittajaksi valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous, hinta. Saapuneet tarjoukset; Ilmastointi Virmanen Tmi 65 999,99 € ja Intervent Oy 77 000,00 €.

Hankintapäätös ja sopimus

Hankintaa toteuttamaan valitaan kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen jättänyt Ilmastointi Virmanen Tmi.  

Valitun toimittajan kanssa tehdään kirjallinen hankintasopimus, kun asianosaiset ovat saaneet päätöksen valitusosoituksineen tiedoksi ja päätös on saanut lainvoiman.

 

Lisätiedot
Timo Sivonen, p. 040 314 2247, timo.sivonen@tuusula.fi

Päätös

Päätän valita tarjouskilpailussa kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen Ilmastointi Virmanen Tmi Oy:n toteuttamaan Pertun päiväkodin ilmanvaihtokoneiden hankinnan. 

Hankinnan arvioidut kokonaiskustannukset sopimuskaudelta ovat 65 999,99 euroa (alv 0%).

 

Allekirjoitus

Kai Lange, tilapalvelupäällikkö

Organisaatiotieto

Tilapalvelut