§ 23 Kaavasuunnittelijan tehtävään valinta,"*****"

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-297

Päätöspäivämäärä

16.2.2024

Päätöksen tekijä

Kuntakehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 29.12.2023

Kuvaus

Kaavoituksen palvelualueelle on vapautunut kaavasuunnittelijan toimi. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 29.12.2023 kansliapäällikön päätöksellä. 

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana 9.1.-31.1.2024.

Tuusulan kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi), Rekrytointi.com ja kuntarekry.fi -verkkopalveluissa.

Tehtävänkuva sisältää asemakaavojen ja asemakaavamuutosten laatimista, maankäytön suunnitelmien ja selvitysten valmistelua sekä konsulttitöiden tilaamista ja ohjaamista. Tehtävänkuvaa voidaan muokata hakijan osaamisen perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Kokemus alan ammattitehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme yhteistyökykyä ja maankäytön monipuolisten kysymysten ratkaisemistaitoja.

Määräaikaan 31.1.2024 mennessä tehtävään saapui 30 hakemusta ja haastateltaviksi valittiin hakemusten perusteella 5 henkilöä. Yksi haastatteluun valituista veti hakemuksensa pois. Haastattelijana toimi kaavoituspäällikkö Anne Olkkola ja asemakaava-arkkitehti Vili Lustman. Hakemuksen ja haastattelun perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella arkkitehti *****arvioitiin kaavasuunnittelijan tehtävään soveltuvimmaksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3829,88 e/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa mahdolliset lisät. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Esittelijän päätösehdotus

Hakemusten ja haastattelujen perusteella kaavoituspäällikkö Anne Olkkola esittää valittavaksi ***** kaavasuunnittelijan tehtävään.

Päätös

Päätän kaavoituspäällikkö Anne Olkkolan esityksestä, että 

  • kaavasuunnittelijan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen valitaan arkkitehti ***** 26.3.2024 lukien.
  • palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) palkkaryhmän II TKP 2 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3829,88 e/kk. 
  • tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Allekirjoitus

Pirjo Sirén, kuntakehitysjohtaja

Organisaatiotieto

Kasvu ja ympäristö