Ikäihmisten neuvosto, kokous 26.2.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 16 Urheilupuiston ampumaradan asemakaavan muutos 3671

TUUDno-2024-122

Valmistelija

  • Minna Mielonen, vapaaehtoistyön koordinaattori, minna.mielonen@tuusula.fi

Perustelut

Urheilupuiston ampumarata, asemakaavan muutos (nro 3671) osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 15.2 - 28.2.2024.  

Tuusulan urheilukeskuksessa sijaitsevan ampumaradan toiminnan jatkuminen edellyttää ympäristölupaa. Ympäristöluvan saamisen yhtenä ehtona on, että ampumaratatoiminta on osoitettu asemakaavassa. Tämän asemakaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa kaavallisesti ampumaratatoiminnan jatkaminen nykyisellä paikallaan.  

Suunnittelualue käsittää ampumaradan alueen ja sen pinta-ala on noin 1,7 ha. Alueen rajausta voidaan vielä muuttaa suunnittelutyön edetessä. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) on nähtävillä 15.‒28.2.2024:  

  • TuusInfon asiakaspalvelun tiloissa osoitteessa Autoasemankatu 2, Hyrylä Linkki TuusInfon aukioloaikoihin ja muihin yhteystietoihin  
  • Tuusulan kunnan verkkosivuilla osoitteessa fi/kaavatvireilla  


Muutokseen voi toimittaa kirjallisen mielipiteen nähtävilläoloajan loppuun mennessä. Mielipiteet pyydetään toimittamaan viimeistään 28.2.2024 Tuusulan kunnan verkkosivuilla olevan sähköisen asiointilomakkeen kautta osoitteessa tuusula.fi/kaavatvireilla> Tuusulantien asemakaavan muutos > Anna palautetta tästä 
Lisätietoja kaavasta antaa projektipäällikkö Jouni Määttä, p. 040 314 2016. 

Ehdotus

Ikäihmisten neuvosto päättää

  • evästää kaavan valmistelua ja
  • linjata, antaako neuvosto kirjallisen palautteen osallisuus- ja arviointisuunnitelmasta. 

Päätös

Ikäihmisten neuvosto päätti, että

  • ei lausu asiasta palautetta.