§ 1 Nuoriso-ohjaajan tehtävään valinta 12.2.2024 alkaen toistaiseksi, Alueellinen nuorisotyö / Hyrylän alue

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-188

Päätöspäivämäärä

5.2.2024

Päätöksen tekijä

Vapaa-aikapalveluiden päällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivaltuudet henkilöstöasioissa.

Vs. kansliapäällikön hyväksymä rekrytointilupa: 12.12.2023

Kuvaus

Vapaa-aikapalveluiden palvelualueella, alueellisen nuorisotyön palveluyksikössä on vapautunut nuoriso-ohjaajan tehtävä 12.2.2024 alkaen toistaiseksi. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 12.12.2023.

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 13.12.2023 - 14.01.2024 kunnan verkkosivuilla,​ työ-​ ja elinkeinotoimiston (TE-​palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -​verkkosivuilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on alalle soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi) tai ammatillinen perustutkinto (nuoriso- ja yhteisöohjaaja).

Määräaikaan mennessä tehtävään haki 21 hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli 14. Hakijoista yksi perui hakemuksensa. Vapaa-aikapalveluiden päällikkö Risto Kanerva ja alueellisen nuorisotyön päällikkö Piia Helin haastattelivat hakijoista neljä: *****, *****, ***** ja *****.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella alueellisen nuorisotyön päällikkö Piia Helin esittää tehtävään valittavaksi nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja *****. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 02VAP060 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2503,04 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti,​ kun valittu on tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen. 

Päätös

Päätän alueellisen nuorisotyön päällikkö Piia Helinin esityksestä, että 

  • Alueellisen nuorisotyön/ Hyrylän alue nuoriso-ohjaajan tehtävään valitaan nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja ***** 12.2.2024 alkaen toistaiseksi. 
  • Toimen palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 02VAP060 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2355,94 €/kk
  • Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
  • Valinta on ehdollinen siihen asti,​ kun valittu on tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen. 

Allekirjoitus

Risto Kanerva, vapaa-aikapalveluiden päällikkö 

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö