§ 3 Nuoriso-ohjaajan määräaikaiseen tehtävään valinta ajalle 5.2.2024-12.09.2024, Alueellinen nuorisotyö / Hyrylän alue

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-189

Päätöspäivämäärä

5.2.2024

Päätöksen tekijä

Vapaa-aikapalveluiden päällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivaltuudet henkilöstöasioissa.

Määräaikaisuuden peruste: sijaisuus.

Henkilöstöjohtajan hyväksymä rekrytointilupa: 04.01.2024

Kuvaus

Vapaa-aikapalveluiden palvelualueella, alueellisen nuorisotyön palveluyksikössä on vapautunut määräaikainen nuoriso-ohjaajan tehtävä ajalle 5.2.-12.9.2024. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 04.01.2024 henkilöstöjohtajan päätöksellä.

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana määräaikaista täyttämistä varten ajalla 09.01.-23.01.2024 kunnan verkkosivuilla,​ työ-​ ja elinkeinotoimiston (TE-​palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -​verkkosivuilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on alalle soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi) tai ammatillinen perustutkinto (nuoriso- ja yhteisöohjaaja).

Määräaikaan mennessä tehtävään haki kuusi hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli kaksi. Nuorisotyön päällikkö Piia Helin ja nuoriso-ohjaaja Siru Sydänmeri haastattelivat hakijoista *****, muut kutsutuista eivät saapuneet haastatteluun.

Hakemusten ja haastattelun pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella alueellisen nuorisotyön päällikkö Piia Helin esittää tehtävään valittavaksi nuoriso- ja yhteisöohjaaja *****. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Hyrylän tiimi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 02VAP060 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2503,04 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella. 

Tehtävän noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Päätös

Päätän alueellisen nuorisotyön päällikkö Piia Helinin esityksestä, että 

  • Alueellisen nuorisotyön nuoriso-ohjaajan määräaikaiseen tehtävään valitaan nuoriso-ja yhteisöohjaaja *************** ajalle 5.2.- 12.9.2024
  • tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 02VAP060 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2503,04 €/kk
  • tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa
  • tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote

Allekirjoitus

Risto Kanerva, vapaa-aikapalveluiden päällikkö 

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö