§ 6 Immersiivisen tilan AV-tekniikan tilaus Monioon

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-204

Päätöspäivämäärä

2.2.2024

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön hankintoja koskevan toimivaltataulukon mukaan toimialajohtaja päättää hankinnoista, joiden arvo alittaa 200 000 euroa. 

 

Kuvaus

Monioon suunniteltu immersiivinen tila jätettiin ensikertaisen AV-kalustuksen yhteydessä kalustamatta, koska tilaan kartoitettiin vielä toimivia ratkaisuja. Laitteet, tekniikka ja toimivat ratkaisut on nyt kartoitettu ja löydetty. Tila kalustetaan projektorein, lähioptiikalla, kaiuttimilla ja laitekaapilla, joka toimii ohjausyksikkönä. Kokonaisratkaisuun kuuluvat laitteet, asennukset tarvikkeineen sekä käyttökoulutus. Toteutettava ratkaisu mahdollistaa Monion HiTech-labin monipuolisen ja -muotoisen käytön sekä kehittää innovatiivisia kokeiluja ja ratkaisuja. Monion opiskelijoiden teknologiatiimi on vahvasti osallisena tilassa toteutettavien sisältöjen tuottajina.

Edellä kuvatuin perusten opetuspäällikkö esittää, että Tuusulan sivistyksen toimialue hankkii tarjouksen mukaisen esitystekniikkakokonaisuuden Monioon suunniteltuun immersiivinen tilaaan. Tilauksen yhteishinta on 38 874,40 € (alv0%). Tilaus tehdään puitetoimittaja Atea Finland oy:ltä. Hankinta rahoitetaan 3Step Oy:n vuokraleasingillä 60 kk sopimuksella, jonka jälkeen laitteet lunastetaan. Vuokraleasing jakaantuu viidelle vuodelle ja alkaa aikaisintaan Q2/24 Laitteet toimitetaan suoraan koululle asennuksen yhteydessä viikolla 8. Hankintaan on varattu rahat sivistyksen v. 2024 leasing –rahoitukseen.

Kustannuspaikka ja toimitusosoite:

 

Kustannuspaikka

Toimitusosoite

Yhteyshenkilö

Puhelinnumero

Monio

18344461

Pataljoonantie 6, 04300 Tuusula

Seppo Kärpänen

0403143258

 

Päätös

Päätän, että tilaus tehdään yllä olevan kuvauksen mukaan puitetoimittaja Atea Finland oy:ltä. Hankinta rahoitetaan 3Step Oy:n vuokraleasingillä 60 kk sopimuksella, jonka jälkeen laitteet lunastetaan. Vuokraleasing jakaantuu viidelle vuodelle ja alkaa aikaisintaan Q2/24. Tilauksen yhteishinta on 38 874,40 € (alv0%). Hankintaan on varattu rahat sivistyksen v. 2024 leasing –rahoitukseen.

Allekirjoitus

Tiina Simons, sivistysjohtaja

Organisaatiotieto

Sivistys