§ 3 Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään valinta 8.1.2024 alkaen toistaiseksi, Torpparin päiväkoti

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-46

Päätöspäivämäärä

18.1.2024

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 7.12.2023

Kuvaus

Varhaiskasvatuksen palvelualueella, Torpparin päiväkodissa on vapautunut varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 7.12.2023 varhaiskasvatuspäällikön päätöksellä. 

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 08.12.-22.12.2023 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki 16 hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli 8. Päiväkodin johtaja Carina Åberg haastatteli hakijoista neljä: *****, *****, ***** ja *****

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella päiväkodin johtaja Carina Åberg esittää tehtävään valittavaksi lähihoitaja *****, joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 05VKA054 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2495,81 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Päätös

Päätän Torpparin päiväkodin johtaja Carina Åbergin esityksestä, että 
•    Torpparin päiväkodin varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään valitaan lähihoitaja ***** 8.1.2024 lukien
•    tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 05VKA054 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2495,81 €/kk
 

Allekirjoitus

Hannamari Vänni, varhaiskasvatuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö