§ 4 Palvelukeskuksen 2. ja 4. kerrosten muutokset ja K2-kerroksen märkäeteisen suurentaminen ja varastojen verkkoseinät, muutostyön hankinta

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2021-168

Päätöspäivämäärä

5.2.2024

Päätöksen tekijä

Tilapalvelupäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosäännön hankintoja koskevan toimivaltataulukon mukaan tilapalvelupäällikkö päättää lisä- ja muutostöiden hankinnoista, joiden arvo on enintään 10 % hyväksytystä hankkeen tavoitehinta-arviosta ja alittaa 250 000 euroa.

Kuvaus

Esittely ja hankinnan kohde

Hyrylän palvelukeskuksen hankinta on tilattu konsortiolta. Hankkeen toteuttamissopimuksen mukaan toteutusvaiheessa kunnan pyynnöstä tehtävien tilamuutosten tai niiden suunnittelemisen kustannukset kohdistetaan vuokralaiselle. Palvelukeskuksen vuokrasopimusten allekirjoittamisen eli toteutusvaiheeseen siirtymisen jälkeen on todettu tarve muuttaa suunnitelmaa kerroksissa 2, 4 ja K2 (alempi kellaritaso).

Muutostarpeet:

  • TE-palveluiden siirtyminen kunnan tuotettavaksi palveluksi edellyttää muutoksia asiakaspalvelukerrokseen (2. krs). Samalla on suunniteltu 4. kerrokseen muutoksia siten, että työpistealue on joustavammin käytettävissä rakennuksen eteläpäässä. Ns. projektitila on yhdistetty muuhun työpistealueeseen. Projektitillan keittiön osalta on jätetty varaus keittiön rakentamiseksi tarpeen mukaan myöhemmin.
  • K2-tasolla märkäeteisen laajentaminen on tarpeen. Lisäksi tarvitaan liikuntaesteetön wc- ja pukekutumistila. Muutokset on suunniteltu siten, että varastotilaa on hieman pienennetty. Edelleen varastotilaa on käyttäjäkyselyssä esitetyn tarpeen mukainen määrä.

Suunnitelluista muutoksista saatiin tarjoukset (alv 0%)::
27 372,34 €      Kunnan märkäeteisen suurentaminen ja varastojen verkkoseinät
60 234,49 €      Kunnantalon 2. ja 4. kerrosten muutokset

Yhteensä kustannukset ovat 87 606,83 € (alv 0%).

Hankinnassa noudatetaan julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annettua lakia (1397/2016). tai vaihtoehtoisesti erityisalan hankinnoissa lakia vesi ja energiahuollon ja postipalveluiden alalla toimivien yksiköiden hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista  (1398/2016).


Lisätiedot: kuntasuunnittelupäällikkö Asko Honkanen, p. 040 314 2012

Päätös

Päätän tilata tarjouksen mukaiset lisä- ja muutostyöt NSF IV Municipal House Hyrylä Holding Oy:ltä.

 

Allekirjoitus

Kai Lange, tilapalvelupäällikkö

Organisaatiotieto

Kaavoitus