§ 1 Tuusulanjärven kampuksen teknisen työn koneiden ja laitteiden hankinta

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2024-8

Päätöspäivämäärä

5.1.2024

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 1.7.2023 alkaen,​ toimivalta talousasioissa

Kuvaus

Esittely ja hankinnan kohde

Tuusulanjärven kampuksen teknisen työn opetuksen laitteet kuuluvat käyttäjän hankintoihin. Teknisen työn laitehankinnat ovat ajankohtaisia, sillä laitteiden asentaminen tilaan tehdään keväällä 2024. Tuusulanjärven kampus aloittaa toimintansa elokuussa 2024.


Hankinnan valmistelu

Tuusulan kunta on sivistysjohtajan päätöksellä 13.12.2023 § 119 liittynyt Sarastian Teknisen työn koneet, laitteet ja välineet opetuskäyttöön sekä huoltopalvelut -sopimukseen, ja Tuusulan kunnalla on siten sopimussuhde Step Systems Oy:n kanssa. Kyseessä on tilauspäätös, jossa toimitus noudattaa Sarastian ja toimittajan välistä yhteishankintasopimusta ja sen ehtoja.

Laitteiden hankinta on valmisteltu yhdessä Tuusulanjärven koulun rehtorin, opetuspäällikön, hankintapäällikön, sivistyksen kehittämispäällikön, kalustonkunnostajan, Tuusulanjärven kampuksen rakennusprojektin edustajien sekä StepSystems Oy:n edustajan kanssa.

Step Systems Oy tarjoaa liitteenä olevan listan mukaiset teknisen työn opetuksen laitteet ja varusteet asennettuna kohteeseen hintaan 56 245,25 € (alv 0%).


Lisätiedot

kehittämispäällikkö Katja Elo, katja.elo@tuusula.fi, 040 314 4028

Päätös

Päätän, että Tuusulan kunta hankkii Step Systems Oy:ltä liitteenä olevan listan mukaiset teknisen työn opetuksen laitteet ja varusteet asennettuna kohteeseen. Hankinnan arvo on 56 245,25 € (alv 0%).

Kyseessä on tilauspäätös, jossa toimitus noudattaa Sarastian ja toimittajan välistä yhteishankintasopimusta ja sen ehtoja. 

 

Allekirjoitus

Tiina Simons, sivistysjohtaja

Organisaatiotieto

Sivistys