§ 1 Kouluvalmentajan määräaikaiseen tehtävään valinta

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2741

Päätöspäivämäärä

3.1.2024

Päätöksen tekijä

Opetuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivaltuudet henkilöstöasioissa.

Määräaikaisuuden peruste: Hankerahoitus

Henkilöstöjohtajan hyväksymä rekrytointilupa: 29.11.2023

Kuvaus

Opetuksen palvelualueella on vapautunut kouluvalmentajan tehtävä määräaikaista täyttämistä varten. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 29.11.2023 henkilöstöjohtajan päätöksellä. 

Kouluvalmentajan tehtävä on ollut julkisesti haettavana määräaikaista täyttämistä varten ajalla 01.12. - 14.12.2023 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ollut korkeakoulututkinto esim. sosionomi, yhteisöpedagogi tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto, sekä soveltuvuus tehtävään. Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus lasten ja nuorten kanssa toimimisesta sekä koulumaailman tuntemus.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki 13 hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli 11. Kasvun ja oppimisen tuen päällikkö Helena Palola ja oppimisen tuen asiantuntija Anna Perhoniemi haastattelivat hakijoista viisi: *****, *****, *****, ***** ja *****.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella kasvun ja oppimisen tuen päällikkö Helena Palola esittää tehtävään valittavaksi sosionomi AMK *****.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan palkkahinnoittelun A1 05VKA044 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2874,16€/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Määräaikaisen tehtävän täytössä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen.

Päätös

Päätän, että 

  • kouluvalmentajan määräaikaiseen tehtävään valitaan sosionomi AMK Suvi Koivuniemi ajalle 8.1.-30.6.2024
  • tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun A1 05VKA044 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2874,16 €/kk
  • määräaikaisen tehtävän täytössä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa
  • valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on tuonut nähtäväksi hyväksyttävän rikosrekisteriotteen

Allekirjoitus

Laura Aalto, vs. opetuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö