§ 2 Palkkitien hule- ja pohjavesiselvitys, konsulttityön hankinta

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2017-1016

Päätöspäivämäärä

19.1.2024

Päätöksen tekijä

Kaavoituspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta kaavatöihin liittyvissä konsulttitoimeksiannoissa.

Kuvaus

Tuusulan kunta valmistelee Palkkitien alueelle asemakaavaa ja asemakaavan muutosta. Kaavatyön numero on 3614. 

Kaavatyön osallistumis- ja arviointisuunnitelma oli nähtävillä 15.6.- 14.8.2023 välisenä aikana. Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta saadun viranomaislausunnon ja viranomaisen kanssa käydyn lisäneuvottelun perusteella Tuusulan kunta tilaa kaavatyötä varten selvityksen alueen pohjavesiolosuhteista, hulevedestä sekä huleveden hallinnasta.

Tuusulan kunta on kilpailuttanut ja hyväksynyt kaavoituspäällikön viranhaltijapäätöksellä 30.8.2022 (§16, 2022-58) puitesopimustoimittajat eri kaavaselvitysten laatimiseksi. Sitowise Oy on puitesopimuksen mukainen ensisijainen toimittaja ympäristöselvityksissä, joihin lukeutuu mm. kaavoitukseen liittyvät selvitykset pohja- ja hulevesistä.

Kunta on käynyt neuvottelut Sitowise Oy:n kanssa työn sisällöstä ja sen tilaamisesta ja saanut tätä päätöstä varten Sitowise Oy:ltä puitesopimuksen mukaisen tarjouksen selvitysten laatimisesta.

Sitowise Oy:n tarjouksen kokonaishinta on 26 560 euroa (alv 0%). Kulut maksetaan kaavoituksen asiantuntijamäärärahoista.

Tuusulan kunnan hallintosäännön mukaisesti kaavoituspäälliköllä on oikeus konsulttitoimeksiantojen tilaamiseen kun tilauksen arvo on alle 50 000 euroa.

Päätös

Päätän

  • hyväksyä Sitowise Oy:n 21.12.2023 kirjaaman tarjouksen Palkkitien asemakaavatyöhön liittyvistä pohja- ja hulevesiselvityksistä ja todeta tarjouksen olevan puitesopimuksen mukainen.
  • tilata tarjouksen mukaisen selvitystyön Sitowise Oy:ltä kokonaishintaan 26 560 euroa (alv 0%) ja kulut maksetaan kaavoituksen määrärahoista (18316201).

Allekirjoitus

Anne Olkkola, kaavoituspäällikkö

Organisaatiotieto

Maankäyttö ja paikkatieto