§ 10 Tuusulan kunnan liittyminen LIMOWA ry:n jäseneksi

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2760

Päätöspäivämäärä

22.1.2024

Päätöksen tekijä

Kuntakehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta talousasioissa.

Kuvaus

LIMOWA ry:n tarkoituksena on innovatiivisen, kansainvälisesti kilpailukykyisen logistiikkakeskusosaamisen edistäminen. Yhdistys on valtakunnallisesti toimiva logistiikan kehittämis- ja yhteistyöverkosto. Yhdistys verkottuu logistiikan alan järjestöihin, koulutuslaitoksiin ja muihin toimijoihin. Yhdistyksen toiminta kohdistuu osaamiseen, joka liittyy logistiikkakeskusten suunnitteluun, rakentamiseen, kehittämiseen, toteuttamiseen ja operointiin.

Tuusula on viime vuosina kunnan ja koko Helsingin seudun kehittymisen myötä logistiikan ydinvyöhykkeeksi, josta osoituksena ovat lukuisat yksityiset investoinnit uusiin logistiikkakeskuksiin Tuusulan kunnan alueelle. Tämän trendin odotetaan jatkuvan Tuusulan uusien yritysalueiden osalta kuten Focuksen osalta. 

Tuusulan kunnan on tarkoituksen mukaista liittyä LIMOWA ry:n jäseneksi, jotta se voi hyödyntää yhdistyksen verkostojen ja asiantuntijoiden osaamista osana uusien yritysalueiden suunnittelua sekä logistiikkakeskusinvestointien houkuttelua ja toteuttamista. 

Vuosittainen jäsenmaksu määräytyy LIMOWA ry:n vuosikokouksen päätöksen mukaisesti. Tällä hetkellä Tuusulan kunnan vuosijäsenmaksu on 2 000 € ja liittymismaksu 50 % tästä eli 1 000 €. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Päätös

Päätän valtuuttaa Tuusulan kunnan elinvoimajohtajan allekirjoittamaan liittymissopimuksen LIMOWA ry:n jäseneksi.

Allekirjoitus

Pirjo Sirén, kuntakehitysjohtaja

Organisaatiotieto

Kasvu ja ympäristö