§ 94 Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään valinta 8.1.2024 alkaen toistaiseksi, Päiväkoti Martta Wendelin

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2598

Päätöspäivämäärä

15.12.2023

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 7.11.2023

Kuvaus

Varhaiskasvatuksen palvelualueella, Martta Wendelinin päiväkodissa on vapautunut varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 7.11.2023 varhaiskasvatuspäällikön päätöksellä. 

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 10.11.2023 - 26.11.2023 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki seitsemän hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli viisi. Hakijoista yksi perui hakemuksensa. Varhaiskasvatusyksikön johtaja Anu Hannila haastatteli hakijoista kolme: *****, *****, *****.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella varhaiskasvatusyksikön johtaja Anu Hannila esittää tehtävään valittavaksi lähihoitaja *****, joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. ***** on vahvaa osaamista ja kokemusta lastenhoitajan työstä varhaiskasvatuksessa. Lisäksi hän osoitti haastattelussa omaavansa sellaisia työyhteisössä tarvittavia taitoja, joita yksikössämme tarvitaan, kuten kehittävää työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä hyviä tiimityötaitoja. Hänen työskentelytapansa on pienryhmätoiminta, jota kehitämme yksikössämme.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 05VKA054 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2495,81 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Päätös

Päätän Martta Wendelinin päiväkodin johtaja Anu Hannilan esityksestä, että 
•    Martta Wendelinin päiväkodin varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään valitaan lähihoitaja ***** 8.1.2024 lukien
•    tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 05VKA054 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2495,81 €/kk
•    Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 
•    Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Allekirjoitus

Hannamari Vänni, varhaiskasvatuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö