§ 108 Asemakaava-arkkitehdin tehtävään valinta, kaavoitus

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2704

Päätöspäivämäärä

21.12.2023

Päätöksen tekijä

Kuntakehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 22.10.2023

Kuvaus

Kaavoituksen palvelualueella on vapautunut asemakaava-arkkitehdin toimi. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 22.10.2023 kansliapäällikön päätöksellä. 

Toimi on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 31.10.-26.11.2023 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on ollut yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Eduksi on katsottu opintojen aikana saavutetut näytöt kaupunkisuunnittelusta tai uran myötä kertyneen alan kokemuksen sekä maankäyttö- ja rakennuslain tuntemuksen. Hakijan näkemyksellisyyttä, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa, graafista ilmaisukykyä sekä halua kehittyä kaupunkisuunnittelijana on arvostettu.

Määräaikaan mennessä toimea haki 29 hakijaa, joista 24 hlö täytti kelpoisuusvaatimukset. Kaavoituspäällikkö Anne Olkkola haastatteli hakijoista 3 hlöä: Miia Nätyngin, Vili Lustmanin ja Paula Kinnusen.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella kaavoituspäällikkö Anne Olkkola esittää tehtävään valittavaksi arkkitehti Vili Lustmanin. joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4222,15 e/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa mahdollista työkokemuslisää erillisen hakemuksen perusteella. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.  

Päätös

Päätän kaavoituspäällikkö Anne Olkkolan esityksestä, että 

  • kaavoituksen asemakaava-arkkitehdin toimeen valitaan arkkitehti Vili Lustman 15.1.2024 lukien
  • toimen palkkaus määräytyy kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4222,15 e/kk
  • toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa

Allekirjoitus

Petri Juhola, vs. kuntakehitysjohtaja

Organisaatiotieto

Kasvu ja ympäristö