§ 107 Sahankulman 4C4 väistötilan täydennyskalustehankinta

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2490

Päätöspäivämäärä

21.12.2023

Päätöksen tekijä

Kuntakehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön hankintoja koskevan toimivaltataulukon mukaan toimialuejohtaja päättää hankinnoista, joiden arvo alittaa 200 000 euroa. 

Kuvaus

Kasvun ja ympäristön toimialueelta (n. 64 henkilöä) ovat muuttaneet Sahankulman väistötilaan marraskuussa 2019. Sahankulman 4C4 väistötilaan on siirtymässä lisää työntekijöitä (n. 20 hlö) kevään 2024 aikana. Sahankulman muihin kiinteistöihin on siirtymässä myös kunnan muita yksiköitä. Tästä johtuen 4C4 tilassa olevat neuvotteluhuoneet ja hybridityöpisteet tulevat olemaan kovassa käytössä.

Puitesopimuksessa on kirjattu, että mikäli tilassa on jo jonkun toimittajan kalusteita, niin voidaan olla noudattamatta etusijajärjestystä, mikäli kalusteet kuuluvat samaan tuoteperheeseen tai ovat yhteensopivia täydennyskalusteita. Tilaan hankittavat kalusteet kuuluvat samaan Modeo Oy:n tuoteperheeseen ja ovat yhteensopivia täydennyskalusteita Sahankulma 4C4 ja 4B7 väistötilan kanssa. Modeo Oy on puitesopimustoimittaja.

Työpisteet ovat avotilassa, joten työpisteiden lisäksi tarvitaan 3 kpl pienempiä 2 henkilön vetäytymis- ja kohtaamistiloja yhteishintaan 37 740e (alv 0%). Hinta sisältää asennuksen, rahdin ja lasien teippaukset (6 seinää). Kohtaamistiloissa voi pistäytyä puhumassa puheluita, pitää Teams-kokouksia, tehdä keskittymistä vaativaa työtä tai pitää pikapalavereja häiritsemättä avotilassa työskenteleviä. Smartblock kohtaamistiloja on jo entuudestaan tilassa, jotka on koettu päivittäisessä käytössä erittäin laadukkaiksi ja toimiviksi. Smartblockit olivat myös edullisimpia muihin toimittajiin verraten.

Hybridityöpisteiden osalta hankitaan 8 kpl työpöytiä ja työpöytiin kiinnitettäviä sermejä sekä työtuolit. Yhteishintaan 9 688 eur (alv 0%) .

Pienhankinta toteutetaan Hanselin toimitilakalusteet 2021-2025 (DPS) dynaamisen hankintasopimuksen mukaisesti leasinghankintana 3 STEP IT Oy Lesing:ltä.

Kustannukset kohdistetaan 18351001 kehittäminen ja hallinto kustannuspaikalle.

Päätös

Päätän valita Smartblock Oy:n ja Modeo Oy:n toteuttamaan täydennyskalustehankinnan. 

Hankinnan kokonaisarvo on 47 428 euroa (alv 0%).

 

Allekirjoitus

Petri Juhola,vs. kuntakehitysjohtaja

Organisaatiotieto

Kasvu ja ympäristö