§ 111 Perhepäivähoidon ohjaajan määräaikaiseen virkaan valinta ajalle 8.1-31.7.2024

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2429

Päätöspäivämäärä

20.11.2023

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivaltuudet henkilöstöasioissa.

Määräaikaisuuden peruste: KVhl 2.luku 3 §: sijaisuus 

 

Kuvaus

Perhepäivähoidon ohjaajan tehtäviin kuuluu 14 perhepäivähoitajan ohjaaminen sekä Pohjois-Tuusulan palveluohjaus. Ohjaajan tehtävään liittyy kotikäyntejä ja lapsiryhmien tapaamista ja palveluohjaus on etänä tehtävää varhaiskasvatushakemusten käsittelyä sekä huoltajien ohjausta puhelimitse varhaiskasvatukseen ja sijoitteluun liittyvissä kysymyksissä.

Etelän palveluohjaus on ollut osana kolmeryhmäisen Rykmentintien päiväkodin johtajan tehtävää. Rykmentintien päiväkodin johtajan tehtävään on tullut syksyllä 2023 lisäksi Rykmentinpuiston päiväkodin rakentamiseen liittyvät suunnittelutehtävät. Tehtävä sisältää nyt kolme erillistä kokonaisuutta.

Varhaiskasvatuksen palveluohjauksesta on valmistunut sisäisen tarkastuksen raportti, jossa todetaan asiakasmäärien ja palveluohjauksen tarpeen kasvu etenkin Etelä-Tuusulassa.

Virassa oleva perhepäivähoidon ohjaaja palaa virkavapaaltaan 8.1.2024 ja siirtyy tällöin hoitamaan määräajaksi toista tehtävää. Em. syystä varhaiskasvatuspäällikkö esittää, että perhepäivähoidon ohjaajan sijaisuutta tehnyt ***** jatkaa tehtävän hoitamista määräaikaisessa virassa ajalla 8.1.-31.7.2024.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot pysyvät ennallaan.

Päätös

Päätän, että 

  • perhepäivähoidon ohjaajan määräaikaiseen virkaan valitaan ***** ajalle 8.1.-31.7.2024
  • palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot pysyvät ennallaan

Allekirjoitus

Tiina Simons, sivistysjohtaja

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö