§ 17 TUUDno-2023-1959 / Henkilöstöetuus mobiilipalveluna

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-1959

Päätöspäivämäärä

20.11.2023

Päätöksen tekijä

Henkilöstöjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön hankintoja koskevan toimivaltataulukon mukaan toimialajohtaja päättää hankinnoista, joiden arvo alittaa 200 000 euroa. (kansliapäällikön, toimialuejohtajan, liikelaitoksen johtajan tai ympäristökeskuksen johtajan viranhaltijapäätökseen)

Kuvaus

Esittely ja hankinnan kohde

Kilpailutuksen kohteena on palvelu, joka mahdollistaa Tuusulan kunnan henkilöstöetuutena liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen välittämisen työntekijöille käyttämällä kohdennettua saldoon perustuvaa sähköistä maksuvälinettä, johon sisältyy mobiilisovellus ja verkkopalvelu. Henkilöstöetuus vuodelle 2024 on 100€/työntekijä.

Puitesopimus solmitaan toistaiseksi voimassa olevana siten, että sitä ei voida irtisanoa päättymään ensimmäisen sopimusvuoden (12 kuukautta) aikana. Vuosittain sopimuksen jatkumisen edellytyksenä on, että Tuusulan kunnanvaltuusto hyväksyy vuosittain marras-joulukuussa budjetin maksettavien henkilöstöetuuksien osalta. Puitejärjestelyn enimmäiskeston osalta sovelletaan hankintalain (1397/2016) 42§:ä kuitenkin siten, että sopimus jatkuu ilman irtisanomista siihen asti, kunnes ko. hankintaa koskeva uusi kilpailutettu hankintasopimuskausi alkaa.

Tarjouspyyntö julkaistiin 26.10.2023 avoimena kansallisen kynnysarvon ylittävänä hankintana ilmoituskanavissa Hankintailmoitukset.fi ja Tarjouspalvelu.fi tunnisteella TUUDno-2023-1959.

Saapuneet tarjoukset ja tarjousten käsittely

Tarjouksia saatiin asetettuun määräaikaan 13.11.2023 klo 12.00 mennessä yksi (1) kappale; ePassi Finland Oy. Tarjous avattiin 13.11.2023. Määräajan jälkeen saapuneita tarjouksia ei ollut.

Tarjoajilla oli mahdollisuus esittää tarjouspyyntöön liittyviä lisäkysymyksiä 10.11.2023 klo 12.00 mennessä. Yhtään kysymystä ei saapunut.

Tarjoajien kelpoisuus ja tarjousten tarjouspyynnönmukaisuus

Tarjousten avaamisen jälkeen suoritettiin määräajassa saapuneiden tarjousten tarkistus ja arviointi. Saapuneet tarjoukset täyttivät kelpoisuus- ja soveltuvuusehdot.

Tarjousvertailu

Tarjouspyynnössä on ilmoitettu, että tarjousten vertailuperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus/pisteytys, hinnan painoarvo 60 pistettä ja laadullisten tekijöiden 40 pistettä. Tarjousvertailua ei suoritettu, koska tarjouksia saapui vain yksi. ePassi Finland Oy:lta saapuneessa tarjouksessa henkilöstöetuuden palvelu/provisiomaksuprosentti on 0,9%.

Hankintapäätös ja sopimus

Hankinnan toteuttajaksi valitaan ePassi Finland Oy.

Hankintapäätöksen tiedoksianto ei merkitse sopimuksen syntymistä. Valitun toimittajien kanssa tehdään kirjallinen hankintasopimus, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman. Sopimus voidaan solmia aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut päätöksen valitusosoituksineen tiedoksi.

 

Liitteet:
1 Tarjouspyyntö
2 Avauspöytäkirja

Päätös

Päätän valita tarjouskilpailussa kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen ePassi Finland Oy:n toteuttamaan henkilöstöetuuden mobiilipalvelun. 

Hankinnan arvioidut kokonaiskustannukset sopimuskaudelta ovat 180 000 euroa (alv 0%).

Allekirjoitus

Satu Kuivasto, Yhteiset palvelut vs. toimialuejohtaja

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö