§ 110 Varhaiskasvatuksen sihteerin virkaan valinta 20.11.2023 alkaen

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2394

Päätöspäivämäärä

15.11.2023

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 12.10.2023.

Kuvaus

Varhaiskasvatuksen palvelualueella on vapautunut varhaiskasvatuksen sihteerin virka. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 12.10.2023 kansliapäällikön päätöksellä. 

Virka on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 13.10.- 27.10.2023 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ollut vähintään opistotasoinen tehtävään soveltuva koulutus, esim. merkonomi tai tradenomi, sekä kokemusta taloudellista tarkkuutta ja vastuuta sisältävästä toimistotyöstä.  

Määräaikaan mennessä virkaa haki 39 hakijaa, joista 24 täytti kelpoisuusehdot. Haastatteluun kutsuttiin 11 hakijaa, joista yksi perui tulonsa. Haastattelijoina toimivat varhaiskasvatuspäällikkö Hannamari Vänni, varhaiskasvatuksen talousasiantuntija Johanna Outinen sekä lisäksi viimeisessä haastattelussa haastattelijana toimi myös sivistyksen kehittämispäällikkö Katja Elo. Haastatellut henkilöt olivat: *****

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella varhaiskasvatuspäällikkö Hannamari Vänni esittää virkaan valittavaksi merkonomi *****, joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. Varalle esitetään HSO-sihteeriä *****.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 01TOI060 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2544,00 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella. 

 Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan, viimeistään kuukauden kuluttua virkasuhteen alettua.

Päätös

Päätän varhaiskasvatuspäällikkö Hannamari Vännin esityksestä, että 
•   Varhaiskasvatuksen sihteerin virkaan valitaan merkonomi ***** 20.11.2023 alkaen. Varalle valitaan HSO-sihteeriä Reetta Martikainen.
•    viran palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 01TOI060 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2544,00 €/kk
•    viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
•    valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan, viimeistään kuukauden kuluttua virkasuhteen alettua

Allekirjoitus

Tiina Simons, sivistysjohtaja

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö