§ 86 Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään valinta 30.10.2023 alkaen toistaiseksi, Mainingin päiväkoti

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2240

Päätöspäivämäärä

31.10.2023

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 26.9.2023

Kuvaus

Varhaiskasvatuksen palvelualueella, päiväkoti Mainingissa on vapautunut varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä. Varhaiskasvatuspäällikkö on hyväksynyt uuden henkilön rekrytoinnin 26.9.2023.

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 26.9.-10.10.2023 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki 10 hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli seitsemän. Mainingin päiväkodin johtaja Miina Kortesmäki sekä varajohtaja Heidi Hietanen  haastattelivat hakijoista neljä: *****. Yksi haastatteluun kutsutuista perui hakemuksensa.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella Mainingin vs.päiväkodin johtaja Heidi Hietanen esittää tehtävään valittavaksi lastenohjaaja *****, joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 05VKA054 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 495,81€/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Päätös

Päätän Mainingin vs.päiväkodin johtaja Heidi Hietasen esityksestä, että 
•    Mainingin päiväkodin varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään valitaan lastenohjaaja ***** 30.10.2023 lukien
•    tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 05VKA054 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2495,81 €/kk
•    Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa

Allekirjoitus

Hannamari Vänni, varhaiskasvatuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö