§ 89 ***** kuolinpesä, kiinteistön 858-401-***** osto, Riihikallio

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2130

Päätöspäivämäärä

5.11.2023

Päätöksen tekijä

Kuntakehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta maankäytön ja rakentamisen asioissa

Kuvaus

Kiinteistön 858-401-***** omistajat ottivat yhteyttä Tuusulan kuntaan ja ilmoittivat halukkuutensa luovuttaa omistamansa kiinteistön kunnalle. Maanomistajan kanssa on neuvoteltu kiinteistön ostosta. Kiinteistön pinta-ala on kiinteistörekisteriotteen mukaan yhteensä 35 m² ja kunnan kaavalaskennan mukaan yhteensä noin 368 m². Osa luovutuksen kohteena olevasta kiinteistöstä on voimassa olevassa Perä-Hyrylän rakennuskaava- nimisessä asemakaavassa osoitettu AO-10 alueeksi ja osa on asemakaavoittamatonta aluetta.

Kauppahinnaksi on neuvoteltu 10 000 euroa. Kauppahinnassa on huomioitu muun muassa alueella kulkevat vesi- ja viemärijohdot. Kaupan ehdot on esitetty liitteenä olevassa kauppakirjaluonnoksessa.

Lisätiedot: maankäyttöneuvottelija Mirka Kekki, p. 040 314 3558.

Päätös

Päätän

  • että Tuusulan kunta ostaa ***** kuolinpesältä kiinteistön 858-401-****** Riihikallion kunnanosasta 10 000 euron kauppahinnalla ja muutoin liitteenä olevan kauppakirjaluonnoksen sekä tämän viranhaltijapäätöksen mukaisin ehdoin.
  • oikeuttaa kauppakirjan allekirjoittajan tarvittaessa tekemään kauppakirjaan pieniä/teknisluonteisia tarkistuksia ja allekirjoituksellaan hyväksymään lopullisen kauppakirjan.

Allekirjoitus

Pirjo Sirén, kuntakehitysjohtaja

Organisaatiotieto

Maankäyttö ja paikkatieto