§ 9 Mittauspalveluiden työnjohtajan työtehtävien järjestely

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2263

Päätöspäivämäärä

3.11.2023

Päätöksen tekijä

Liikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö toimivalta henkilöstöasioissa.

Kuvaus

Kunnallistekniikan Mittauspalveluiden työnjohtaja xxxxxtekee 50% työajastaan vesihuollon paikkatietokäsittelijän töitä ajalla 1.11.2023 - 16.3.2024. Tämä väliaikainen työsiirto tapahtuu Kuuselan ja henkilöstöhallinnon aloitteesta. Tämä järjestely sopii myös Tuusulan vesihuoltoliikelaitokselle.

Vesihuollon paikkatietokäsittelijän oli tarkoitus siirtyä tekemään 50% työpäivää kyseisen ajanjakson ajan, mutta hän irtisanoutui tehtävästään prosessin aikana, joten nyt lisäresurssin tarve on vielä ilmeisempi. Uuden paikkatietokäsittelijän rekryprosessi on aloitettu.

Kuuselan varsinaisena esimiehenä ja kustannuspaikkana pysyy nykyiset. Järjestely ei aiheuta muutoksia Kuuselan nykyiseen palvelussuhteeseen ja hänen lähiesihenkilönsä ja kustannuspaikkansa pysyvät ennallaan. Palkkakustannukset kohdennetaan kuukausittain oikealle kustannuspaikalle.

Päätös

Päätän, että Mittauspalveluiden työnjohtaja Niko Kuusela voi siirtyä Tuusulan vesihuoltoliikelaitokselle tekemään paikkatietokäsittelijän työtehtäviä ajalla 1.11.2023 - 16.3.2024. Palkkakustannukset kohdennetaan kuukausittain oikealle kustannuspaikalle.

Allekirjoitus

Jukka Sahlakari, liikelaitoksen johtaja

Organisaatiotieto

Tuusulan vesihuoltoliikelaitos