§ 96 Kiinteistökehityspäällikön virkaan valinta, projektitoimisto

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2410

Päätöspäivämäärä

21.11.2023

Päätöksen tekijä

Kuntakehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 17.5.2023 kansliapäällikön päätöksellä.

Kuvaus

Kasvun ja ympäristön toimialueella, projektitoimistossa on vapautunut toistaiseksi voimassa oleva kiinteistökehityspäällikön virka eläköitymisestä johtuen. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 17.5.2023 kansliapäällikön päätöksellä. 

Virka on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 22.5.-5.6.2023 ja 14.6.-15.8.2023 sekä 27.9.-25.10.2023 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. Haku on avattu uudelleen kaksi kertaa. Ensimmäiseen hakuun ei saatu yhtään hakemuksia. Toisessa haussa hakemuksia tuli 7 ja viimeisessä haussa hakemuksia tuli 3. Kaikkiin hakukertoihin tulleet hakemukset on huomioitu ilman erillistä pyyntöä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ollut Teknillisen korkeakoulun maanmittausosastolla suoritettu tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tutkinto tai sitä vastaava aikaisempi tutkinto, mutta katsomme myöhemmänkin tutkinnon Aalto-yliopiston vastaavasta tutkinto-ohjelmasta kelpaavan. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, kunnallisen päätöksenteon tuntemus ja kokemus projektitoiminnan kehittämisestä katsotaan eduksi.

Määräaikaan 25.10.2023 mennessä virkaa haki yhteensä 2 kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa. Projektitoimiston päällikkö Jyri Olkkonen, kuntasuunnittelupäällikkö Asko Honkanen ja maankäyttöpäällikkö Päivi Hämäläinen haastattelivat kelpoisuusvaatimukset täyttyvistä hakijoista yhtä hakijaa.

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella projektitoimiston päällikkö Jyri Olkkonen ja haastattelijat esittävät yksimielisesti virkaan valittavaksi kiinteistötalouden diplomi-insinööri Antti Töllin, joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. 

Virkatehtävän palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen (KVTES) ja kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaan. Kiinteistökehityspäällikön tehtäväkohtainen palkka on 4825,31 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa ammattialalisää (3 vuoden jälkeen 4 % ja 5 vuoden jälkeen 8 %).

Virkavaali on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on ilmoittanut ottavansa viran vastaan ja toimittanut terveydentilaansa koskevan todistuksen. Valinnassa noudetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virantoimituksen aloitusajankohta tarkentuu viran vastaanottamisilmoituksen myötä.

Päätös

Päätän projektitoimiston päällikkö Jyri Olkkosen esityksestä, että 

  • kiinteistökehityspäällikön virkaan valitaan kiinteistötalouden diplomi-insinööri Antti Tölli
  • viran palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen (KVTES) ja teknisen (TS) henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 4825,31 €/kk
  • viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
  • valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on ilmoittanut ottavansa viran vastaan ja on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan

Allekirjoitus

Pirjo Sirén, kuntakehitysjohtaja

Organisaatiotieto

Kasvu ja ympäristö