§ 84 Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään valinta 1.2.2024 alkaen toistaiseksi, Roinilan päiväkoti

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2194

Päätöspäivämäärä

26.10.2023

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa 19.9.2023.

Kuvaus

Varhaiskasvatuksen palvelualueella, Roinilan päiväkodissa on vapautumassa varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä 1.2.2024 alkaen. Varhaiskasvatuspäällikkö on hyväksynyt uuden henkilön rekrytoimisen 19.9.2023.

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 25.9.2023 - 13.10.2023 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty em. opinnoilla.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki kaksi hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli yksi. Päiväkodin johtaja Ellen Pruikkonen haastatteli hakijoista yhden: Kati Kontio.

Hakemuksen ja haastattelun pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella päiväkodin johtaja Ellen Pruikkonen esittää tehtävään valittavaksi Kati Kontiota.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 45000044 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2939,39 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan OVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on tuonut nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukaisen rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Päätös

Päätän Roinilan päiväkodin johtaja Ellen Pruikkosen esityksestä, että 
•  Roinilan päiväkodin varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään valitaan Kati Kontiola 1.2.2024 lukien
•  tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 45000044 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 2939,39 €/kk
•  tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
•  valinta on ehdollinen siihen asti, kun valittu on tuonut nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukaisen rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista

Allekirjoitus

Hannamari Vänni, varhaiskasvatuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö