§ 66 GNSS-mittauslaitteiston hankinta, paikkatieto, maastomittaus

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2076

Päätöspäivämäärä

24.10.2023

Päätöksen tekijä

Maankäyttöpäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosäännön hankintoja koskevan toimivaltataulukon mukaan palvelualueen päällikkö päättää hankinnoista, joiden arvo alittaa 60 000 euroa. (palvelualueen johtajan viranhaltijapäätökseen)

 

Kuvaus

Esittely ja hankinnan kohde

Paikkatietoyksikön maastomittaustehtävissä käytetään yhteiskäyttöisesti Trimblen GNSS-​ja takymetrimittauslaitteita. Laitteet hyödyntävät keskenään yhteensopivia Trimblen maastotietokoneita ja ohjelmistoja.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava tavaran hankinta. Hankinnassa noudatetaan Tuusulan kunnan pienhankintaohjetta ja suorahankintamenettelyä. Hankintamenettelyksi on valittu suorahankinta,​ koska kyseessä on olemassa olevaan Trimblen laitekokonaisuuteen liittyvä lisähankinta. Geotrim Oy on Trimblen valtuuttama maahantuoja Suomessa ja käytännössä ainoa mahdollinen laitetoimittaja.

Paikkatietoyksikkö on sähköpostitse 28.6.2023 ja puhelimitse 5.9.2023 pyytänyt Geotrim Oy:ltä tarjouksen hankittavista laitteista. Geotrim Oy jätti kirjallisen tarjouksen 7.9.2023.

Hankinta koskee seuraavaa laitteisto- ja palvelukokonaisuutta:

·         Trimble® R12i ProPoint™,​TIP™ GNSS Rover hintaan 19 400 € + alv ja

·         Trimble TSC7® -​maastotietokone hintaan 8 000 € + alv

·         Trimnet Premium VRS palvelu, vuosimaksu 2 800 €

·         Geotrim In-ylläpitosopimus, vuosimaksu 1 900 €

Varsinainen molempia osapuolia sitova hankintasopimus syntyy, ​kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja kirjallinen hankintasopimus on tehty.

Lisätiedot

Markus Hakalin, paikkatietopäällikkö, p. 040 314 3533

Päätös

Päätän, että paikkatietoyksikköön hankitaan Geotrim Oy:n tarjouksen mukaisesti esitystekstissä mainitut tuotteet ja palvelut.

Hankinnan yhteisarvo on 32 100 € ja vuosittaiset käyttökustannukset 4 700 €

 

Allekirjoitus

Päivi Hämäläinen, maankäyttöpäällikkö

Organisaatiotieto

Maankäyttö ja paikkatieto