§ 80 Varhaiskasvatuksen taidepedagogi, taidekasvattajan tehtävään valinta 1.11.2023 alkaen toistaiseksi.

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2075

Päätöspäivämäärä

10.10.2023

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta henkilöstöasioissa.

Valtuuston kokous 27.6.2023 §109

 

Kuvaus

Valtuusto on 27.6.2023 kokouksessaan päättänyt kahden taidepedagogin tehtävän perustamisesta varhaiskasvatuksen palvelualueelle, varhaiserityiskasvatuksen yksikköön. Toinen tehtävistä täytetään 1.11.2023 alkaen toistaiseksi. Työsuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu Pellavan päiväkotiin.

Tehtävä on ollut julkisesti haettavana ajalla 8.9.2023-22.10.2023 kunnan verkkosivuilla, työ- ja elinkeinotoimiston (TE-palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -verkkosivuilla. 

Edellytyksenä tehtävään on jonkin taidekasvatuksen osa-alueen osaamista ja koulutusta, innostunutta ja motivoitunutta työotetta, kokemusta osallistavista työtavoista, hyviä yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa pedagogista osaamista. Eduksi luetaan kokemus työskentelystä alle kouluikäisten lasten kanssa. 

Määräaikaan mennessä tehtävää haki seitsemän hakijaa. joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli neljä. Kasvun ja oppimisen tuen päällikkö Helena Palola ja varhaiskasvatuksen asiantuntija (tuettu varhaiskasvatus) Virpi Pyörälä haastattelivat hakijoista neljä: *****. Yksi haastatelluista ilmoitti jättäytyvänsä pois hakuprosessista haastattelun jälkeen

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella varhaiskasvatuksen asiantuntija (tuettu varhaiskasvatus) Virpi Pyörälä esittää tehtävään valittavaksi teatteritaiteen maisteri TeM, Teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK *****, joka arvioitiin tehtävään soveltuvimmaksi. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 05VKA044 mukaisesti. Tehtäväkohtainen, täyden työajan palkka on 2874,16 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan KVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen asti,​ kun valittu on tuonut nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukaisen rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. 

Päätös

Päätän varhaiskasvatuksen asiantuntija (tuettu varhaiskasvatus) Virpi Pyörälän esityksestä, että 
•   Varhaiskasvatuksen taidepedagogi, taidekasvattajan tehtävään valitaan teatteritaiteen maisteri TeM, Teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK ***** 1.11.2023 lukien
•   tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, sekä Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 05VKA044 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen, täyden työajan palkka on 2874,16 €/kk
•   tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa
•   valinta on ehdollinen siihen asti,​ kun valittu on tuonut nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukaisen rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista

Allekirjoitus

Hannamari Vänni, varhaiskasvatuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö