§ 79 Varhaiskasvatuksen konsultoiva erityisopettajan tehtävään valinta 1.11.2023 alkaen toistaiseksi, Kellokosken alue

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-2058

Päätöspäivämäärä

6.10.2023

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatuspäällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivaltuudet henkilöstöasioissa.

Rekrytointilupa on hyväksytty 7.9.2023 kansliapäällikön päätöksellä.

Kuvaus

Varhaiskasvatuksen palvelualueella on vapautunut varhaiskasvatuksen konsultoiva erityisopettajan tehtävä vakinaista täyttämistä varten 1.11.2023 alkaen. Rekrytointilupa uuden henkilön rekrytoimiseksi on saatu 7.9.2023 kansliapäällikön päätöksellä.

Varhaiskasvatuksen konsultoiva erityisopettajan tehtävä on ollut julkisesti haettavana vakinaista täyttämistä varten ajalla 11.9.2023-25.9.2023 kunnan verkkosivuilla,​ työ-​ ja elinkeinotoimiston (TE-​palvelut.fi) sekä Rekrytointi.com -​verkkosivuilla.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Määräaikaan mennessä tehtävää haki kaksi hakijaa, joista molemmat täyttivät kelpoisuusehdot. Haastattelijoina toimivat kasvun ja oppimisen tuen päällikkö Helena Palola ja varhaiskasvatuksen asiantuntija Virpi Pyörälä. Haastatteluun kutsuttiin *****

Hakemusten ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella varhaiskasvatuksen asiantuntija Virpi Pyörälä esittää, että varhaiskasvatuksen konsultoiva erityisopettajan tehtävää valitaan varhaiskasvatuksen erityisopettaja, lastentarhanopettaja *****. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen ja Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 45000042 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3323,01 €/kk. Tämän lisäksi mahdollisesti maksetaan OVTES:n mukainen kokemuslisä erillisen hakemuksen perusteella.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Päätös

Päätän varhaiskasvatuksen asiantuntija Virpi Pyörälän esityksen mukaisesti, että 

  • Varhaiskasvatuksen konsultoiva erityisopettajan tehtävään valitaan varhaiskasvatuksen erityisopettaja, lastentarhanopettaja *****1.11.2023 alkaen
  • Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen ja Tuusulan kunnan palkkahinnoittelun 45000042 mukaisesti siten, että tehtäväkohtainen palkka on 3323,01 €/kk
  • Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa

Allekirjoitus

Hannamari Vänni, varhaiskasvatuspäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut ja kohdennettu asiakastyö