§ 1 Nivelauran hankinta 2023

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-1986

Päätöspäivämäärä

10.10.2023

Päätöksen tekijä

Katuinsinööri

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnan hallintosääntö, toimivalta talousasioissa/hankinnat.

Kuvaus

Esittely ja hankinnan kohde

Tuusulan kunta yhdyskuntatekniikka/kunnossapito on pyytänyt tarjousta nivelaurasta 26.9.2023 avoimella tarjouspyynnöllä. Tarjouksia saatiin asetettuun määräaikaan 9.10.2023 klo 12:00 mennessä 1 kappaletta. Tarjoukset avattiin suljetussa tilaisuudessa 9.10.2023 hankintayksikön tiloissa. Määräajan jälkeen saapuneita tarjouksia ei tullut. Tarjoajilla oli mahdollisuus esittää tarjouspyyntöön liittyviä lisäkysymyksiä. Määräaikaan 4.10.2023 klo 13:00 ei esitetty kysymyksiä.

Tarjousten käsittely 

Tarjousten avaamisen jälkeen suoritettiin määräajassa saapuneiden tarjousten tarkistus ja arviointi. Tarjousten käsittely ennen vertailua on kolmivaiheinen, ensin avataan saapuneet tarjoukset ja tämän jälkeen tarkistetaan tarjousten tarjouspyynnönmukaisuus ja tarjoajien kelpoisuusehtojen täyttyminen. Tarjouspyynnön vastaiset tarjoukset hylätään ja vaatimukset täyttävät tarjoukset otetaan mukaan tarjousvertailuun.

Avaamisen jälkeen suoritettiin määräajassa saapuneiden tarjousten tarkistus ja arviointi. Saapunut tarjous oli tarjouspyynnön mukainen ja tarjoaja täytti tarjouspyynnössä määritetyt kelpoisuusvaatimukset.

Tarjousvertailu

Valinta tehtiin tarjouspyynnön mukaisesti kokonaishinnan perusteella (halvin hinta).

Päätös

Päätän hyväksyä Konevel Oy:n tarjouksen ja hankkia tarjouksen mukaisen nivelauran hintaan 15 500 € (alv 0%).

 

Allekirjoitus

Katja Rantanen, katuinsinööri

Organisaatiotieto

Kaavoitus