§ 18 Suunnitelma TE-palveluiden tilojen sijoittamisesta palvelukeskukseen, hankinta

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-521

Päätöspäivämäärä

4.10.2023

Päätöksen tekijä

Tilapalvelupäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosäännön hankintoja koskevan toimivaltataulukon mukaan palvelualueen päällikkö päättää hankinnoista, joiden arvo alittaa 60 000 euroa. (palvelualueen johtajan viranhaltijapäätökseen)

Kuvaus

Hyrylän palvelukeskuksen hankinta on tilattu konsortiolta, jonka osana ja pääsuunnittelijavastuullisena on Olla arkkitehdit oy. Hankkeen toteuttamissopimuksen mukaan toteutusvaiheessa kunnann pyynnöstä tehtävien tilamuutosten tai niiden suunnittelemisen kustannukset kohdistetaan vuokralaiselle. Palvelukeskuksen vuokrasopimusten allekirjoittamisen eli toteutusvaiheeseen siirtymisen jälkeen on todettu tarve selvittää, miten kunnan vastuulle tulevien TE-palveluiden sijoittaminen olisi mahdollista tulevissa kunnan vuokratiloissa. Tilatarpeen muututtua on pyydetty Olla arkkitehdit oy:ltä tarjous tilamuutosten suunnittelusta siten, että TE-palveluiden sijoittamismahdollisuudet  palvelukeskukseen olisi selvitetty. Olla arkkitehdit oy on jättänyt työstä lisätyötarjouksen.

Tarjouksen mukaan ensimmäiseksi tutkitaan mihin kaikkeen muutokset vaikuttavat ja millaisia mahdolisuuksia tilojen sijoittelulle on. Tätä seuraa muutoksilta hyväksytyn vaihtoehdon tarkempi tutkiminen - saadaanko kaikki tarvittavat toiminnot varmasti toteutettua ehdotetulla ratkasisulla. Toisessa vaiheessa muutokset viedään osaksi toteutussuunnitelmaa. Työstä on esitetty tuntimääräarvio ja kattohinta 15 000 € alv 0%.

Koska kyseessä on pienehkö toimeksianto tehdyn toteutussopimuksen mukaisena toteutusvaiheen muutostyönä, tilataan se vaiheen 1 osalta suorahankintana Olla arkkitehdit oy:ltä.

Hankinnassa noudatetaan julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annettua lakia (1397/2016). tai vaihtoehtoisesti erityisalan hankinnoissa lakia vesi ja energiahuollon ja postipalveluiden alalla toimivien yksiköiden hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista  (1398/2016).

Lisätiedot

kuntasuunnittelupäällikkö Asko Honkanen, asko.honkanen@tuusula.fi, p. 040 314 2012

Päätös

Päätän valita Olla Arkkitehdit Oy:n toteuttamaan palvelun. 

Hankinnan arvioidut kokonaiskustannukset ovat 15 000 euroa (alv 0%).

Allekirjoitus

Kai Lange, tilapalvelupäällikkö

Organisaatiotieto

Kasvu ja ympäristö