§ 33 Rykmentinportti I - pima-selvitykset

Lataa  Kuuntele 

TUUDno-2023-1994

Päätöspäivämäärä

21.9.2023

Päätöksen tekijä

Yhdyskuntatekniikan päällikkö

Päätöksen peruste

Tuusulan kunnanvaltuuston 19.6.2023 § 95 hyväksymän hallintosäännön mukaisesti.

Kuvaus

Esittely ja hankinnan kohde

Tuusulan kunta on kaavoittamassa uutta teollisuusaluetta Rykmentinportti I -nimiselle alueelle. Alueella sijaitsee käytöstä poistettu maankaatopaikka, jota ennen alueella on harjoitettu maankäsittelytoimintaa. Nykyisin alueella toimii haketerminaali. Alueen pinta-ala on noin 11 ha. Tuusulan kunta on pyytänyt puitesopimuksen perusteella WSP Finland Oy:ltä tarjousta, jossa on tavoitteena selvittää alueelle läjitetyn maa-aineksen laatua ja mahdollisten haitta-aineiden esiintymistä sekä arvioida kiinteistön muiden alueiden mahdollista pilaantumista.

WSP Finland Oy antoi tarjouksen 17.8.2023. Tarjous on annettu aika- ja yksikköpalkkiolla. Arviohinta on 15 730 €, käsittäen tarjouksen mukaiset vaiheet I ja II. Selvitysalueen länsiosan tutkimusten kustannusarvio tarkentuu kohdekäynnin jälkeen.

Työ aloitetaan syyskuussa 2023 ja tutkimusten kokonaiskesto raportointeineen on noin 6 viikkoa.

Kunta vastaa koekuoppien kaivuusta ja koekuoppien paikalleen mittauksesta.

Lisätiedot:

Petri Juhola, sp. petri.juhola@tuusula.fi, p. 040 314 3566; Vili Lustman, sp. vili.lustman@tuusula.fi, p. 040 314 2018

Liitteet

tarjous

Päätös

Päätän hyväksyä WSP Finland Oy:n tarjouksen koskien pilaantuneisuusselvitystä Rykmentinportti I -nimiselle alueelle. Vaiheiden I ja II kustannusarvio on 15 730 € (alv 0 %), jota ei saa ylittää ilman tilaajan suostumusta. Vaiheen III laajuudesta ja kustannuksista sovitaan erikseen. Hankinnasta laaditaan päätöksen lisäksi erillinen pienhankintasopimus.

 

Allekirjoitus

Petri Juhola, yhdyskuntatekniikan päällikkö

Organisaatiotieto

Yhdyskuntatekniikka