Kasvatus- ja sivistyslautakunta, kokous 24.9.2019

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 96 Muut asiat

Perustelut

  • kokouksen alussa kasvun ja oppimisen tuen päällikkö Helena Palola esitteli opiskelijahuollon kyselyn tulokset
  • ohjeistus kouluille ilmastolakkoon 27.9. osallistumisesta: Tuusulan koululaiset voivat osallistua ilmastolakkoon huoltajan luvalla. Tiedote jaetaan huoltajille Wilman kautta keskiviikkona 25.9.
  • valmistelupyyntö: lautakunta pyysi virkamiehiä selvittämään koulujen lauantai-työpäivän toteuttamisen mahdollisuutta Tuusulan kouluilla
  • seuraavaan kokoukseen kouluterveyskyselyn tulokset Tuusulan osalta 
  • Kasvatus- ja sivistyslautakunta kiitti nuorisovaltuuston edustaja Ronja Kaleniusta tähän kokoukseen päättyvästä tehtävästään. Ronja on aloittanut opintonsa Helsingin Kallion lukiossa ja muuttaa Helsinkiin. Ronja on toiminut esimerkillisellä tavalla lautakunnassa nuorisovaltuuston edustajana tuoden esille nuorten näkökulmia käsiteltäviin asioihin. Valoisalla persoonallaan Ronja on omalla osallaan tehnyt työskentelystä lautakunnassa mukavaa ja iloista. Lautakunta toivottaa Ronjalle onnea ja menestystä opinnoissaan ja elämässään.

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.